[ Pobierz całość w formacie PDF ]
.E-WORLD - DRINKISingapore Gin SlingSk³ad : 30 ml ginu, 15 ml CherryBrandy, 15 ml soku ze œwie¿o wyciœniêtej cytryny, kilka kropel benedictine,kropla angostury, 100 ml wodysodowej, 3 kostki lodu.Sposób podania : Do shakera wrzuciæ kostki lodu.Wlaæ wszystkie sk³adniki oprócz wody sodowej ienergicznie potrz¹saæ przez 6-8 sekund by utworzy³ siê jednorodny p³yn.Przelaædo niskiej szklanki, zatrzymuj¹c lód i dope³niæ wod¹ sodow¹.Szklankê przybraæwisienk¹ koktajlow¹ i po³Ã³wk¹ plasterka cytryny nadzianymi na szpadkê.Podawaæmiêdzy posi³kami w porze przedpo³udniowej.DRUKUJ PRZEPIS
[ Pobierz całość w formacie PDF ]