[ Pobierz całość w formacie PDF ]
.Jaja na sa³atce majonezowej5 jaj œwie¿ychzielone listki sa³atysa³atka majonezowa z po³owy iloœci sk³adników podanych w przepisie na dodatki sezonowe do przybraniaUgotowaæ jaja na twardo.Przygotowaæ sa³atkê majonezow¹ z po³owy iloœci sk³adników podanych w przepisie, pozostawiæ trochê majonezu do polania jaj.Piêæ listków sa³aty zielonej œredniej wielkoœci op³ukaæ, otrz¹sn¹æ i u³o¿yæ na prostok¹tnym pó³misku.Na ka¿dy listek po³o¿yæ porcjê sa³atki i na sa³atce obrane jajo; jajo podaæ gêstym sosem majonezowym.Porcjê przybraæ kr¹¿kiem pomidora, œwie¿ego ogórka krajanego ze skórk¹, marchewki, rzodkiewkami i takimi samymi kr¹¿kami przybraæ boki pó³miska
[ Pobierz całość w formacie PDF ]